Despre Dlux Professional

 

Dluxpro

      DLUX PROFESSIONAL , produce și exportă o gamă largă de produse cosmetice, de înaltă calitate, cu accent pe extensia genelor si accesoriilor.

    Tot , ceea ce face compania noastră unică DLUX PROFESSIONAL este faptul că noi  producem și vindem produsele în sine, ceea ce înseamnă că suntem implicați personal în fiecare etapă a procesului. Fiecare element de protecție este realizat conform Ciso 9001: 14001 2008 / ISO: standarde 2004, și a fost pe deplin testat cu guvernul privind calitatea rezultatelor publicate. Noi ne mândrim, in tot ce poartă numele DLUX PROFESSIONAL , și noi suntem convinsi că produsele noastre sunt de înaltă calitate, în orice industrie la nivel mondial.

      Genele DLUX Professional - un nou nivel în producția de produse pentru extensii de gene profesionale. Principalele doua produse de gene ale noastre sunt nurca si matasea.Nurca este realizat dintr-un produs mai moale si un material de matase mai greu.

 Moi si elastice, de o culoare  negru intens, calitate perfectă (absolut fără cusuri ), este incredibil de ușor de utilizat. Este timpul pentru a merge la un nou nivel profesional. Fii Profi – lucreaza cu DLUX Professional.

    DLUX PROFESSIONAL - un brand cu o reputație la nivel mondial, brandul  numarul unu in domeniul Lash Industries, a câștigat recunoaștere pentru calitatea impecabila si este acum disponibil în Moldova. Gene perfecte, o nouă generație de lipici, pensete precise și design elegant.

     PROFESSIONAL DLUX brand-ul și numele nostru este format din 2 semnuficatii valori + lux.

     DLUX PRO poți fi fericit și mulțumit atunci când alegi produsele noastre cu o calitate impecabila .

                                  DLUX PROFESIONAL PENTRU PROFESIONALISTI  ADEVARATI !